Önnel is megtörtént már, hogy…

 Nehezére esett megérteni az idegennyelvű szakmai beszámolókat?
 A szótárazgatás elvette az idejét, és nem került sor a további teendőkre?
 Szókincs vagy kommunikációs készségek hiányában, nem tudta hatékonyan képviselni cégét a külföldi partnerei előtt?
 Utólag értesült a szakma innovációiról, mivel azokat csak később fordították le?
 Elgondolkozott már nyelvtanfolyamon, de félt, hogy nem talál a Cége igényeire szabott képzést?

Az INVICTA nyelvoktatás a tökéletes megoldás

Miért válassza az
Invicta Nyelvstúdiót?

 Kihelyezett nyelvi képzések az Ön munkahelyén. Így egy percet sem kell utazással töltenie.
 Mindig az adott helyzetre, valós, életszerű problémára helyezve a hangsúlyt nyújtunk célzott és hatékony tréninget munkatársainak.
 A speciális képzéseinken elsajátított készségek és ismeretek nemcsak az üzleti életben, hanem az élet egyéb területein is jól hasznosíthatók.
 Magasan képzett tanáraink még mindig töretlen, fiatalos lelkesedéssel tartják óráikat. 

Milyen nyelvet tanulhat és mennyiért?

Általános nyelv:
Csoportos általános nyelvi képzésünk kezdőtől felsőfok feletti szintig segít a beszéd, a beszédértés, az írás és az olvasás magabiztos elsajátításában. Olyan gördülékeny, nyelvileg helyes szóbeli és írott kommunikációs készségeket fejleszt, amelyek minden helyzetben hatékonyan használhatók.

Üzleti nyelv:
Vállalatspecifikus üzleti nyelvi kurzusainkon már kezdő szinttől elsajátíthatók a legfontosabb munkahelyi kommunikációs szituációk, a munkakörnyezet szókincse, az üzleti élet nyelvi fordulatai szóban és írásban egyaránt.

Alap óradíjunk nettó 4200 Ft/45 perctől min. 2x45 perces foglalkozás esetén Budapesten belül.

Forint/tanórától

Csak pár nyelv azok közül
melyeket tanítunk.

Csak pár nyelv azok közül
melyeket tanítunk.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A konzultáció ingyenes, el se kell hagynia a kényelmes irodai környezetet, hiszen házhoz megyünk. Csupán írja meg nekünk, hogy hol, milyen szinten és milyen nyelvet szeretnének tanulni. Majd 1 munkanapon belül, felvesszük Önnel a kapcsolatot.  

Az együttműködés folyamata

 #1.: Ingyenes
konzultáció

Átbeszéljük, hogy miben lehetünk Önnek segítségére, és megválaszoljuk a képzéssel kapcsolatos kérdéseit. Ha gondolja, szintfelmérést is végzünk.

 #2.: ajánlat
elfogadása

Írásba foglaljuk az együttműködés részleteit és az Ön igényei szerint beütemezzük a tanfolyamokat / meghatározzuk a nyelvórák dátumát és idejét.

 #3.: Megkezdjük
a Közös munkát

A közös munkáról Ön igény szerint riportokat kap, és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Beszámolunk a munkatársai fejlődéséről.

Gyakori kérdések

Hol zajlanak a nyelvórák?
A céges igényekhez alkalmazkodva elsősorban kihelyezett órákat tartunk. Azonban, amennyiben erre igény van, az Invicta stúdiója is rendelkezésre áll a tanfolyamok számára.
Milyen nyelveken tanulhatok?
Kérésére biztosítunk nyelvtanárt a nyelvek széles skáláján. A leggyakrabban oktatott nyelveink között szerepel: angol, német, orosz, spanyol és norvég nyelv is. Ha nem találkozott az Ön által keresett nyelvvel, lépjen kapcsolatba velünk, és igyekszünk megoldást találni.
Mit tartalmaz az ingyenes szint- és igényfelmérés?
Egy kb. 20 perces szintfelmérő tesztből és egy könnyed hangvételű beszélgetésből áll, amely során kitérünk a nyelvi tanulmányokra, tanulási szokásokra, a fejlesztendő területekre / igényekre. Ez természetesen a célnyelven történik.
A tanfolyam során van számonkérés?
Igen, van: az előzetes igényfelmérés során egyeztetett formában. A tanfolyamot írásbeli és/vagy szóbeli belső vizsga zárja.
Ki lesz a tanárom?

Alapfilozófiánk szerint a nyelvoktatás sikere döntő mértékben a tanáron múlik. A résztvevők motivációját is nagyrészt a tanár személyisége befolyásolja, ezért alapos tanár-kiválasztási és – felvételi rendszert alkalmazunk.

A tanár személyét a tanfolyam időpontjának függvényében az igényfelmérés után jelöljük ki.

Milyen információkat kap az oktatásszervező a résztvevők teljesítményéről?
A kapcsolattartás folyamatos. A szintfelmérések eredményét megküldjük – ez alapján kerülnek kialakításra a csoportok. A tanfolyam ideje alatt folyamatosan vezetjük a jelenléti statisztikát, amit havonta megküldünk. Az ismétlő tesztek eredményeit is rendelkezésre bocsátjuk. A tanfolyamzáró vizsga után elküldjük az eredményeket, összegyűjtjük és megküldjük a résztvevők visszajelzéseit, és összeállítunk egy jelentést a nyelvtanfolyam zárásaként.