Ügyfeleink véleménye

“Vállalatunk az Invicta Nyelvstúdió Kft.-vel 1995 óta áll folyamatos szerződéses viszonyban. Az iskola tanárai angol, német és francia általános, üzleti és speciális nyelvi tanfolyamokat vezetnek kezdőtől mesterszintig a Siemens Zrt. elvárásainak maximálisan megfelelve.

A tanári kar jól felkészült, stabil, rugalmas és megbízható. A vezetés az esetleges kéréseket és felmerülő változtatási igényeket azonnal és hatékonyan kezeli.”

Károlyi Zsolt
Siemens Zrt. – Gazdasági igazgató

“Nemzetközi karrierem beindításához kapcsolódóan kértem segítséget az Invicta Nyelvstúdió Kft. csapatától, és mind az oktatás, mint a fordítás-tolmácsolás területen meggyőződhettem profizmusukról és rugalmasságukról. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek!”

Gájer Bálint
Fonogram díjas énekes – előadóművész

“Az Invicta Nyelvstúdió 2015 óta tart vállalatunknál üzleti kommunikációs és jogi szaknyelvi képzéseket. Az iskola tanárai magasan képzett, jól felkészült szakemberek, akik változatos és kellemes hangulatú órákat tartanak a munkatársak számára.
Minden szempontból alkalmasnak tartjuk az őket a nyelvoktatási feladatok és az azzal kapcsolatos tevékenységek elvégzésére.”

Turcsányi Sipos Levente
Cardif Biztosító Magyarország Zrt.

 

“Munkánkhoz üzleti szaknyelvre van szükségünk, melyet a tanárunk kiválóan közvetít a részünkre. Az órák hasznosak, a tananyag releváns és naprakész, a szervezés pedig gördülékeny és rugalmas. Többen tettünk sikeres Europro szakmai nyelvvizsgát, melyre a felkészítés és előtte a próbavizsga igazán hatékony volt. Az Invicta Nyelvstúdió Kft. által nyújtott képzések minden szempontból megfelelnek elvárásainknak. “

Lukász Krisztián
Sony Europe Limited

“Ügyfeleink részére végzett tevékenységünk során egyre többször előfordul az angol nyelv használata, melynek szinten tartásában és fejlesztésében nyújtott támogatásotok nagyon fontos a számunkra. Üzleti megbeszéléseink sikerét is sokszor elősegítette az angol üzleti kommunikációs órákon szerzett tapasztalat.

Munkátokat ezúton is köszönjük.”

Parádi Csaba
Rubin Informatikai Zrt.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az első órát bármiféle kötelezettség nélkül, ingyen kirpóbálhatja. El se kell hagynia a komfortos irodai környezetet, hiszen házhoz megyünk. Csupán írja meg nekünk, hogy hol, milyen szinten és milyen nyelven szeretnének tanulni.